Tietoa vuokrauksesta

Vesijetti nukkuu yöt Laitaisilla trailerin päällä, josta sen... 

a) voi hakea omatoimisesti omalla autolla (jossa on peräkoukku).
Vesijetti ei paina paljon, joten sen vetäminen onnistuu pienemmälläkin henkilöautolla. 
b) kuljetus onnistuu Vesijettivuokraus Turun toimesta pienestä lisämaksusta suoraan haluamaanne laskupaikkaan. Hinnoista löytyy lisäinfoa Hinnasto-välilehdestä. 

Pelastusliivit kuuluvat vesijettien vuokraushintaan. Niitä löytyy kaksi.

Vesijetti omaa ankkurin, lepuuttajat, kiinnitysköydet pikaliittimin, äyskärin sekä pillin.

Jettiä vesille laskiessa, hyödynnetään tarvittaessa BT Marinen laskuramppia (joka sijaitsee noin 10 minuutin ajomatkan päässä vesijettivuokrauspisteestä).

Laskiessasi vesijetin vesille, otathan huomioon, että jetin alla on vähintään metri vettä, jotta käynnistäessäsi ajoneuvon perävetolaite ei imaise pohjasta hiekkaa/kiviä sisäänsä.

Vesijetti luovutetaan asiakkaalle täydellä tankilla, ja palautetaan takaisin vuokraamoon tankki täynnä. (Neuvomme käytännön vuokrauksen yhteydessä.)

Annamme tottakai perehdytyksen vesillä liikkumiseen ja jetin toimintaan vuokrauksen yhteydessä ensikertalaisille, ja toki tarvittaessa myös kokeneemmille konkareille.


Huomaathan, että vesijetin vuokraajan eli vastuuhenkilön on oltava täysi-ikäinen (18 v.). Kuljettajan iällä ei ole merkitystä.

Vesillä saat liikkua vapaasti minne ikinä tahdotkaan nopeusrajoitusten rajoissa.

Otathan heti yhteyttä jonkin asian askarruttaessa tai innostuskipinän iskiessä joko soittamalla, tekstiviestitse, sähköpostitse tai Ota Yhteyttä -lomakkeella täältä.


Tehdään yhdessä tästä kesästä ikimuistoinen!